R 1250 RS

14.650 €*

205 € pe lună cu 3asy Ride

Cere ofertă Test Ride Configurator

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW R 1250 RS

TURISM SPORTIV PE BANDA DE DEPĂȘIRE

Fiecare tură este determinată de doi factori: Timpul și drumul. Cu BMW R 1250 RS poți profita la maximum de fiecare tură. În spiritul #RideAndShare. Cuplul de 143 Nm și cei 100 kW (136 CP) ai noului motor boxer accelerează și mai repede până la viteza de croazieră. Tehnologia inovatoare BMW ShiftCam îți oferă un cuplu mai mare și o elasticitate impresionantă pe întreaga paletă de turații. Astfel, din orice poziție de conducere faci un sprint suveran pe asfalt. Fața reconcepută, cu farul cu LED-uri integral, creează un aspect proaspăt, sportiv și se orientează aerodinamic spre vânt. Un lucru este sigur – indiferent de distanța pe care o parcurgi și în cât timp: Cu R 1250 RS, plăcerea de a conduce crește cu fiecare metru parcurs.

DESIGNUL LUI R 1250 RS

Alege-ți stilul.

Fie că este purist, dinamic sau exclusiv: Modelul tău R 1250 RS subliniază stilul tău de conducere și din punct de vedere vizual. Alege aspectul cu care veți cuceri noi destinații ca o echipă.

Sport

În această variantă de design, vopseaua alb Light uni asigură o prezență strălucitoare și scoate în evidență partea sportivă a modelului R 1250 RS.

Negru Storm metalizat

Cu vopseaua clasică negru Storm metalizat transformi ziua în noapte. Elementele argintii, cum ar fi scărițele pentru picioare și ghidonul, creează accente strălucitoare.

Exclusive

Faceți o declarație a exclusivității cu albastrul Imperial metalizat. Aparițiile elegante sunt garantate datorită ansamblului general de culoare închisă. Etrierele de frână aurii, cadrul principal și roțile în gri Agat, inscripția Exclusive și capacul de rezervor din oțel inoxidabil sunt o împreună o mărturie a valorii sale.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Sportivitatea se întâlnește cu ergonomia.

R 1250 RS combină sportivitatea cu abilitățile de touring. Fața complet revizuită, inclusiv noul spoiler de sub motor, accentuează impresia generală dinamică a acestui Sport Tourer. Amplasarea simetrică a celor două faruri îi dă lui R 1250 RS un aspect echilibrat și modern. Geometria ghidonului asigură o poziție în șa sportivă.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

1,254

cmc cilindree

100

kW (136 CP) la 7.750 rpm

143

Nm cuplu max. la 6.250 rpm

200

Viteză max. peste 200 km/h

Cu forță maximă înainte.

BMW ShiftCam este numele tehnologiei inovatoare care îți permite să accelerezi mai tare de la orice turație. Acest obiectiv este atins prin intermediul unui sistem de control variabil al arborelui cu came. Creșterea la 100 kW (136 CP) îți dă mai multă putere și, cu extinderea cilindreei la 1.254 cmc, posibilitatea să faci un sprint puternic pe banda de viteză. Creșterea de cuplu (max. 143 Nm) este observabilă în orice plajă de turație, astfel încât forța tipică de boxer și plăcerea pură a pilotajului sunt garantate.

CĂTRE NOUL MOTOR BOXER

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI R 1250 RS

Tobă de eșapament de serie

Amortizorul de zgomot, proiectat din oțel inoxidabil, atrage toate privirile.

Tobă de eșapament sport

Tobă dublă slip-on pentru un sunet impresionant și un aspect grozav. Carcasă din titan, interior din oțel inoxidabil.

Iată ce e nou.

Faruri cu LED în echiparea standard.

Atât în faza lungă, cât și în cea scurtă, câmpul luminos este mai larg și mai omogen decât cu faruri convenționale. În plus, lumina este mai albă, făcând contururile mai clare și sporind semnificativ siguranța pasivă.

Facelift – parte frontală nouă și look mai sportiv.

Partea frontală redesenată, incluzând un nou spoiler sub motor și far cu LED, face noul R 1250 RS să arate și mai dinamic.

Option 719.

Acum ai și mai multe opțiuni pentru a-ți face propria motocicletă BMW R 1250 RS: cu pachetele de piese frezate Classic, Storm și Shadow cu design emblematic Option 719 ai o ofertă exclusivă și de înaltă calitate pentru personalizare direct din fabrică. Cu roțile Option 719 în două culori, îi poți da modelului tău R 1250 RS o notă și mai exclusivistă. Amortizorul de zgomot sportiv oferă o declarație suplimentară a standardelor de performanță.

Display TFT cu conectivitate.

Conectează smartphone-ul la motocicletă prin Bluetooth. Ecranul de 6,5”’ îți arată toate informațiile legate de motocicleta ta și îți oferă, în combinație cu aplicația pentru smartphone, elemente suplimentare, precum navigație, muzică și telefonie.

ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 RS

MAI MULT INDIVIDUALISM

O motocicletă care se potrivește perfect cu gusturile tale.

Pentru R 1250 RS există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

Află mai multe

ȚINUTA CARE SE ASORTEAZĂ

Combinezoane

Roadster

Mănuși

ProRace

Cizme

ProRace

MOTOCICLETE SIMILARE

S 1000 RR

M 1000 RR

R 1250 R

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.