CAMPANII TEHNICE

Află dacă motocicleta ta are campanii tehnice neefectuate.

BMW Motorrad şi Moto Hub tratează cu seriozitate toate campaniile tehnice. O campanie tehnică este o acţiune realizată atunci când siguranţa motocicletei poate fi pusă în pericol. Această acţiune este implementată de producător în situaţiile în care anumite aspecte ale design-ului sau construcţiei motocicletei pot afecta operarea în siguranţă a acesteia. Siguranţa clienţilor joacă un rol extrem de important, iar obiectivul nostru este de a soluţiona campaniile tehnice în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, poţi afla eventualele campanii tehnice pentru motocicleta ta BMW prin introducerea seriei de şasiu a motocicletei tale (numărul VIN, format din 17 caractere). Vei fi contactat in termen de maxim 2 zile lucrătoare.

Formular de contact

1. Date motocicletă
Serie șasiu*
Kilometraj*
2. Date contact
Nume *
Prenume *
Telefon *
Email *

Sunt de acord ca SC Motorcycle HUB SRL să colecteze și să utilizeze datele comunicate de mine în vederea furnizării informațiilor despre Campaniile Tehnice ale motocicletei mele. Prin bifarea acestei rubrici, confirm că sunt proprietarul sau utilizatorul de drept al vehiculului sau proprietarul / administratorul firmei care îl are în proprietate.

MOTORCYCLE HUB SRL prelucrează date cu caracter personal in calitate de Operator de date ,în concordanță cu reglementările naționale și europene .
Operatorul colectează de la proprietarul vehiculului sau reprezentantul acestuia (in cazul persoanelor juridice ) următoarele date personale : nume complet proprietar vehicul ( împuternicire pentru persoane juridice) , e-mail, telefon, copie certificat de înmatriculare.
Informațiile colectate vor fi utilizate în următoarele scopuri :
• colectarea informațiilor solicitate din rețeaua BMW;
• informarea proprietarului vehiculului în legătură cu campaniile tehnice inițiate de către producător ;
• îndeplinirea unor interese legitime;
Persoanele vizate au dreptul de acces si intervenție (rectificare, actualizare , portare, blocare sau ștergere) asupra datelor cu caracter personal.
În condițiile în care persoana vizată consideră că drepturile i-au fost încălcate ,poate să se opună prelucrării și poate să adreseze notificare către ANSPDCP
Datele cu caracter personal colectate vor fi stocate pe perioada necesară efectuării tuturor demersurilor necesare pentru a va putea pune la dispoziție informațiile solicitate, după care vor fi distruse sau arhivate potrivit legislației aplicabile.
Datele cu caracter personal deținute de către MOTORCYCLE HUB SRL pot fi transmise către:
• Persoanele Împuternicite (prestatori de servicii),conform instrucțiunilor trasate de către MOTORCYCLE HUB SRL și numai în scopul asigurării serviciilor conexe ;
• Instituții, ministere, și alte organisme publice cu competențe în domeniu;
Solicitările privind protecția datelor cu caracter personal în cadrul MOTORCYCLE HUB SRL pot fi adresate de persoana vizată printr-o cerere scrisă, datată şi semnată către Responsabilul cu Protecția Datelor, Dl. Adrian Magda ,la adresa de e-mail: adrian.magda@gdprservicii.ro
Acest ''ACORD" poate fi retras de către persoana vizată , fără a fi afectată prelucrarea anterioară.

Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.