F 900 GS Adventure

14.690 €*

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW F 900 GS Adventure

ÎNSOȚITORUL ORICĂRUI AVENTURIER

Ești în căutare de noi experiențe? Modelul GS te așteaptă. Pregătit să exploreze întreg globul – climate, altitudini, orizonturi. Cu motocicleta noastră dual sport, pornești relaxat în călătoriile tale. Singur sau în doi, beneficiezi de suficient confort pentru toată lumea. Trăiești în spiritul #SpiritOfGS și știi cu siguranță că te poți baza întotdeauna pe modelul tău GS. Fie că este vorba de un sprint scurt sau de un traseu în toată regula: cu motorul puternic Parallel-Twin rămâi încrezător în orice situație.

Pornește la drum cu modelul tău F 900 GS Adventure: următoarea aventură te așteaptă deja.

„ COMING HOME WITH STORIES TO TELL ”

ELEMENTELE DE REFERINȚĂ ALE MODELULUI F 900 GS ADVENTURE

Modelul tău GS este partenerul perfect de călătorie: deplasează-te relaxat cu maximum de siguranță, dinamică și confort. Aceste elemente de referință fac ca modelul F 900 GS Adventure să fie potrivit pentru călătorii și pregătit pentru toate planurile mari și mici.

Țintește la sigur spre libertate

Oriîncotro de-ai îndrepta, navigatorul ConnectedRide te însoțește. Cu informațiile corecte despre vehicul și din trafic, nu te abați niciodată de la drumul cel bun. Actualizările periodice ale hărților îți garantează că vei ajunge întotdeauna la destinație. Hardware-ul aproape indestructibil poate face față la aproape orice. Iar cu aplicația BMW Motorrad Connected, poți să-ți integrezi conținutul de pe smartphone.

Pachetul Ride Pro

Pachetul Ride Pro include dotări pentru călătorii prelungite cu modelul tău GS. Integrează-ți sistemul de navigație și kitul de navigație, urcă la bord cu Keyless Ride și pornește spre destinația ta. Activează reglarea automată a vitezei pe șosea și ajungi relaxat la următoarea destinație, cu o viteză constantă. Farul suplimentar cu LED, Dynamik ESA, modurile de conducere Pro și asistentul de comutare Pro oferă mai multă dinamică, confort și siguranță. Un suport portbagaj pentru gențile din aluminiu, lanțul M Endurance și suportul antibalans desăvârșesc caracterul adecvat pentru touring.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

O PUTERE IMPRESIONANTĂ

77

kW (105 CP) la 8500 rot./min

93

Nm cuplu motor max. la 6750 rot./min

895

cmc capacitate cilindrică

23

l volumul rezervorului

Motor cu doi cilindri în linie, în patru timpi

DATE ȘI ECHIPAMENT

Performanță unică pentru touring

Fie că de deplasezi prin Thailanda sau prin Munții Pădurea Neagră, pe trecătorile de munte sau pe autostrăzi de câmpie: modelul F 900 GS Adventure îți oferă întotdeauna o plăcere maximă în timpul călătoriilor. Pentru cei care doresc să își exploateze la maximum performanța între porțiuni relaxate de drum, motocicleta oferă o putere maximă satisfăcătoare și un cuplu motor utilizabil din plin în domeniile de turație inferioare și superioare. Conceptul său modern de emisii asigură un control precis și eficient al gazelor de eșapament.

SUNETUL AVENTURII

Tobă standard

Tobă cu design extraordinar din oțel inoxidabil.

Relaxat spre puterea maximă

Motorul puternic Parallel-Twin al modelului F 900 GS Adventure oferă tot atât de multă plăcere pe trasee lungi ca și pe distanțe scurte. Motorul cu doi cilindri în linie oferă un cuplu mare, utilizabil în domeniile inferioare și superioare de turație. Datorită curbei de putere impresionante, modelul F 900 GS Adventure atinge o putere maximă de 77 kW (105 PS) la 8500 rot./min. Curba largă a cuplului motor oferă până la 93 Nm la 6750 rot./min.

DRUMUL TĂU, DESIGNUL TĂU

Descoperă-ți stilul

Îți place să descoperi lucruri noi – atunci aici vei găsi ceea ce cauți. Alege din două stiluri modelul F 900 GS Adventure care se potrivește cel mai mult cu dorința ta de aventură.

Negru Storm metalizat

O unitate plină de forță: modelul F 900 GS Adventure cu șa confort în negru/gri, măști pentru radiator în aluminiu alb și capacul rezervorului în culoarea caroseriei negru Storm metalizat.

Ride Pro

Dinamică pe carosabil. Dotată ca pachetul Ride Pro, motocicleta dispune de o șa confort în negru/gri, măști pentru radiator în aluminiu alb mat cu noul design cu benzi și capacul rezervorului în culoarea caroseriei aluminiu alb mat.

Funcționalitatea se reunește cu bucuria

Totul este adaptat pentru funcționalitate și bucuria de a conduce. Fie că alegi motorul în culoarea negru Storm metalizat, fie că optezi pentru modelul cu pachet Ride Pro și designul atrăgător cu benzi: vei arăta orbitor la fiecare călătorie. Linia aerodinamică GS este definită, printre altele, de rezervorul inovator din material plastic. Panourile laterale impresionante cu logo GS indică imediat că preferi să te afli în fruntea cursei. Farul cu LED impunător cu emblemă iluminată îți arată drumul.

Găsește dotarea perfectă pentru tine

Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie ca să pornești la drum. Aruncă o privire la sugestiile noastre, lasă-te inspirat și configurează-ți modelul F 900 GS Adventure în funcție de nevoile tale.

Spre configurator

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.