K 1600 B

24.540 €*

341 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW K 1600 B.

PORNEȘTE ORICÂND LA O PLIMBARE RELAXATĂ.

Ți-e sete de asfalt. De fiecare kilometru. De noi orizonturi. Atunci Bagger este motocicleta perfectă pentru călătoria ta. Cu șase cilindri, o finețe extraordinară în funcționare și o dezvoltare a puterii impresionantă, nu lasă loc de îndoială – călătoria începe acum. Tu și motocicleta deveniți una cu drumul, cu silueta tipică Bagger: parbrizul scurtat și partea din spate care iese în evidență contribuie la crearea unui aspect inconfundabil. În spatele aspectului său superb se află o cantitate impresionantă de tehnologie inovatoare și un nivel foarte ridicat de confort. Pentru că motocicliștii care merg pe Bagger se bucură câteodată să simtă vântul în față. Mersul la croazieră face parte din echiparea standard. Așa că pornește la drum și bucură-te de vântul pe care-l simți în față – cu K 1600 B.

DESIGNUL MODELULUI K 1600 B

Alege-ți stilul.

Noua vopsea argintiu Hockenheim metalizat atrage atenția asupra caracterului tipic de bagger al motocicletei tale K1600 B. La acesta se adaugă bine-cunoscutele și la fel de impresionantele culori negru Storm metalizat și roșu Mars metalizat.

Argintiu Hockenheim metalizat

Noua culoare argintiu Hockenheim metalizat se potrivește cu caracterul sportiv și elegant al motocicletei K1600 B.

Roșu Mars metalizat

Nobil și elegant: Cu vopseaua roșu Mars metalizat, baggerul este în centrul atenției.

Negru Storm metalizat

Pentru aspectul impozant și extravagant al baggerului.

Bagger inconfundabil. Diferit într-un fel inconfundabil.

Așa cum ar trebui să fie cazul unui Bagger, este plin de caracter și este făcut pentru a aluneca pe drum. Linia descendentă a siluetei face modelul K 1600 B plat și aerodinamic. Culoarea „Blackstorm metalizat”, combinată cu diferitele nuanțe de negru conferă modelului Bagger forma sa caracteristică și îl fac să apară impozant și încrezător în același timp. Parbrizul scurt și partea din spate impresionantă, cu semnalizatoare și stopuri cu LED integrate în carene, definesc stilul. Motorul negru cu șase cilindri completează imaginea de ansamblu plină de caracter. Cu ghidonul tubular din echiparea standard, Bagger poate fi îndreptat cu ușurință către orizont.

MOTOR CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

1,649

cc capacitate

750

mm înălțime șa

175

Nm cuplu maxim la 5 250 rpm

125

Nm la 1 500 rpm, ceea ce înseamnă 70% din cuplul maxim

Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

DATE SI ECHIPAMENT

Nicio distanță nu este prea mare.

Motorul cu șase cilindri în linie asigură dinamismul dorit, cu o finețe în funcționare și o putere fără egal. Când ești la drum cu prietenii tău, vei aborda fiecare viraj în mod dinamic, profitând de agilitatea motocicletei. Cuplul maxim de 175 Nm și puterea de 118 kW (160 CP) asigură o forță de propulsie incomparabilă, fără niciun efort. Iar 70% din cuplu este deja obținut la 1500 rpm. Asta înseamnă că orice mișcare cât de mică a încheieturii mâinii te va face să simți accelerația modelului K 1600 B într-un fel impresionant. După ce ai ajuns la destinație, sistemul de asistență la deplasarea în marșarier va asigura manevrarea fără efort. Prin alegerea opțiunii Keyless Ride, adaugi încă un element tehnic care completează în mod perfect pachetul general.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL K 1600 B

Tobă standard

Asigură un sunet puternic de șase cilindri

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI K 1600 B Motor cu șase cilindri în linie.

Plăcerea infinită a condusului.

Oricine se urcă în șaua modelului Bagger va dori să conducă la nesfârșit. Grație nivelului ridicat de confort al acestei motociclete deosebite, timpul de călătorie este nelimitat. Pentru că sistemul Dynamic ESA din echiparea standard asigură manevrabilitate și dinamică optime. În plus, setarea „DYNAMIC” asigură o amortizare moale, confortabilă. Plăcile pentru picioare, tipice pentru Bagger, asigură o poziție relaxată și o plăcere pură a condusului. Prin adăugarea de accesorii opționale mai ample, precum difuzoarele din față, asistența la pornirea din rampă (HSC), Pro Shift Assistant sau compartimentele de depozitare suplimentare, poți îmbunătăți confortul într-un mod complet personalizat. Cu o poziție relaxată și o prezență inconfundabilă, vei atrage în mod sigur privirile celor din grupul tău.

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

Buna dispoziție te însoțește de-a lungul întregii curse.

BMW Motorrad este primul producător care oferă „apelul de urgență inteligent” în prețul de franco fabrică: un sistem montat fix pe ghidon, care în caz de urgență poate declanșa în mod independent și automat lanțul de salvare și, astfel, facilitează un ajutor mai rapid din partea serviciilor de urgență. „Apelul de urgență inteligent” se activează în mod automat după un accident ușor până la unul grav. Dar motociclistul poate și el să declanșeze manual un apel de urgență prin apăsarea unui buton, dacă, de exemplu, a fost martorul unui accident. După activarea sistemului, fie automat, fie manual, datele GPS ale locației și direcția de condus a motocicletei sunt trimise prin intermediul conexiunii telefonului mobil către un centru telefonic BMW. Lanțul de salvare este activat de aici. Pentru ajutor rapid și precis. Și o senzație grozavă la fiecare tură.

Pentru cel mai bun contact cu suprafața drumului.

Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard sporește din nou confortul de primă clasă al modelului K 1600 GTL. Asigură cea mai bună tracțiune și cel mai înalt nivel de siguranță și confort: sistemul Dynamic ESA controlează suspensia în funcție de condițiile de condus și de manevrele efectuate, ajustând-o automat la condițiile detectate. Astfel, asigură un contact îmbunătățit semnificativ între drum și anvelope, chiar și cu motocicleta înclinată. Rezultatul este un comportament de condus constant și stabil și un câștig semnificativ în materie de confort și de siguranță – mai ales la drumuri lungi.

MAI MULTE DESPRE ESA

Pur și simplu mergi cu spatele.

Aleile abrupte și spațiile înguste de la locurile populare de belvedere sau din parcări nu mai sunt o problemă cu convenabilul sistem de control al cuplului (TCA). Astfel, parcările și manevrele nu îți stârnesc decât zâmbete. Activează asistarea la deplasarea în marșarier trecând motocicleta în punctul mort și activând funcția de asistare prin apăsarea butonului de pe mânerul din stânga. De îndată ce litera R este afișată pe ecran, poți ieși cu ușurință din locul de parcare, pentru a porni spre următoarea destinație cu avânt maxim.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Echipamente și accesorii speciale.

Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta K 1600 B pentru a corespunde perfect preferințelor tale individuale.

AFLĂ MAI MULTE

Rezistență elegantă.

BMW Motorrad prezintă motocicleta de touring Concept 101.

Inspirată de infinitul asfaltului și de sentimentul de libertate și independență pură, echipa de design BMW Motorrad a venit cu o abordare complet nouă pentru motocicletele de touring, cu modelul Concept 101: elegant, exclusiv, extrovertit și cu putere pură de croazieră.

AFLĂ MAI MULTE

ÎMBRĂCĂMINTE ADECVATĂ PENTRU TOURING

Costum Atlantis, negru antracit

Costum de touring pentru orice vreme, cu numeroase caracteristici premium.

Mănuși Atlantis, negru antracit

Mănuși de touring din piele, de primăvară-toamnă.

Cască System 7 Carbon

Stabilim noi repere în ceea ce privește siguranța, aerodinamica și diversitatea.

MAI MULTE MODELE TOURER

K 1600 Grand America

K 1600 GTL

K 1600 GT

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.