K 1600 GT

24.390 €*

339 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW K 1600 GT.

DOR DE DUCĂ PE DOUĂ ROȚI.

Ești în permanentă mișcare, acumulezi impresii, experimentezi o plăcere a condusului relaxată și totodată dinamică: așa arată lumea din șaua noului model BMW K 1600 GT. Pentru că îți oferă o putere superioară și o dinamică îmbunătățită, cu și mai mult confort: motorul său cu 6 cilindri în linie este deja considerat un etalon în ceea ce privește puterea furnizată și finețea în funcționare. La acestea se adaugă adecvarea sa absolută pentru călătoriile pe distanțe lungi, datorită protecției împotriva vântului și a intemperiilor, precum și echipamentelor care te fac să-ți dorești să te urci imediat în șa. Iar caracteristicile inovatoare precum asistentul pentru deplasarea în marșarier, ca dotare standard, sau sistemul inteligent pentru apeluri de urgență (ECALL) completează perfect pachetul general. La cât de bine echipat ești cu K 1600 GT, nu numai că vezi foarte multe, ci devii tu însuți o apariție demnă de privit. Vei face o impresie de neuitat, indiferent dacă ești în repaus sau în mișcare.

DESIGNUL MODELULUI K 1600 GT

Alege-ți stilul.

Trei culori diferite susțin atât gena dinamică, cât și latura confortabilă a motocicletei K 1600 GT. O atenție deosebită, în adevăratul sens al cuvântului, o impune varianta Option 719.

Negru Storm metalizat/Argintiu Glaciar metalizat

Această vopsea conferă motocicletei un farmec aparte.

Negru Storm metalizat

Cu negru Storm metalizat, proporțiile și designul emoțional sunt aduse la perfecțiune.

Opț. 719 Alb mineral metalizat

Nobil, elegant, încrezător, cu Option 719 Alb mineral ai un aspect cu totul special.

Aspect dinamic.

Dinamica și confortul, aceste caracteristici ale modelului K 1600 GT, se reflectă și în design: suspensia față Duolever, farul adaptiv cu xenon, puternicul motor cu 6 cilindri și construcția cadrului pun în evidență imaginea generală de înaltă calitate. Aspectul frontal și lateral complet nou este proiectat atletic și energic, pentru a asigura o prezență sportivă și aerodinamică. Galeria de evacuare 6-în-2 reflectă potențialul motorului cu 6 cilindri atât din punct de vedere vizual, cât și acustic.

Aspectul remarcabil al modelului K 1600 GT este evidențiat de finisajul de înaltă calitate al vopselei: de la discreția exclusivistă până la dinamismul sportiv. Tu decizi ce ți se potrivește cel mai bine.

MOTOR CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

118

kW (160 CP) la 7 750 rpm

3,2

s accelerație 0-100 km/h

175

Nm cuplu maxim la 5 250 rpm

810

mm înălțime șa

Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

DATE SI ECHIPAMENT

Pachet cu șase cilindri de înaltă clasă.

Legendar: motorul cu șase cilindri în linie. Cu el, fiecare deplasare este o plăcere. Cu finețea în funcționare și puterea debitată fără egal, asigură cu fiabilitate dinamismul dorit. Puterea de 118 kW (160 CP) și cuplul maxim de 175 Nm asigură o forță de propulsie incomparabilă, fără niciun efort. Totodată, 70% din cuplu este deja disponibil la 1 500 rpm. Aceasta înseamnă că până și cea mai mică mișcare a mâinii asigură motocicletei K 1600 GT un bun nivel de dirijabilitate în călătorii: manevrabilitate și caracteristici de răspuns specifice unui pursânge.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL K 1600 GT

Tobă standard

Cele două tobe de mari dimensiuni, realizate din oțel inoxidabil șlefuit, asigură un sunet puternic de șase cilindri

Tobă sport Akrapovič

Toba sport dublă de la Akrapovič îndeplinește cele mai înalte cerințe în materie de aspect și material. Sunetul său mai grav, specific, atrage atenția.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI K 1600 GT

Echipament standard extins.

La cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnic, echipamentul standard montat pe modelul K 1600 GT nu-ți mai lasă nimic de dorit: ABS Pro, care asigură frânarea în condiții de siguranță chiar și cu motocicleta înclinată, farul inovator cu xenon și multi-controllerul sunt doar câteva dintre echipamentele din dotare. Nou în producția standard: Dynamic ESA. Șasiul recunoaște și controlează acțiunea de amortizare, girosenzorul și unitățile de control în milisecunde. Astfel, asigură cele mai bune setări ale amortizoarelor în toate situațiile de condus. Chiar și cu motocicleta înclinată, se atinge un confort de amortizare inimaginabil până acum, rezultatul fiind un comportament de condus stabil și constant.

Vrei și mai mult?

Numeroasele accesorii opționale, cum ar fi farul adaptiv, Keyless Ride sau închiderea centralizată asigură un plus de confort și de siguranță, oferind o călătorie relaxată la o simplă apăsare de buton. BMW Motorrad este primul producător de motociclete care oferă „apelul inteligent în caz de urgență” în prețul de franco fabrică, un element suplimentar de siguranță. Grație sistemului de control al cuplului, efectuarea de manevre și ieșirea din parcare se desfășoară fără efort, chiar și pe teren abrupt. Pro Shift Assistant asigură trecerea într-o treaptă de viteză superioară sau inferioară în mod confortabil și dinamic.

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

Buna dispoziție te însoțește de-a lungul întregii curse.
BMW Motorrad este primul producător care oferă „apelul de urgență inteligent” în prețul de franco fabrică: un sistem montat fix pe ghidon, care în caz de urgență poate declanșa în mod independent și automat lanțul de salvare și, astfel, facilitează un ajutor mai rapid din partea serviciilor de urgență.

„Apelul de urgență inteligent” se activează în mod automat după un accident ușor până la unul grav. Dar motociclistul poate și el să declanșeze manual un apel de urgență prin apăsarea unui buton, dacă, de exemplu, a fost martorul unui accident. După activarea sistemului, fie automat, fie manual, datele GPS ale locației și direcția de condus a motocicletei sunt trimise prin intermediul conexiunii telefonului mobil către un centru telefonic BMW. Lanțul de salvare este activat de aici. Pentru ajutor rapid și precis. Și o senzație grozavă la fiecare tură.

Pur și simplu mergi cu spatele.
Aleile abrupte și spațiile înguste de la locurile populare de belvedere sau din parcări nu mai sunt o problemă cu convenabilul sistem de control al cuplului (TCA). Astfel, parcările și manevrele nu îți stârnesc decât zâmbete. Activează asistarea la deplasarea în marșarier trecând motocicleta în punctul mort și activând funcția de asistare prin apăsarea butonului de pe mânerul din stânga. De îndată ce litera R este afișată pe ecran, poți ieși cu ușurință din locul de parcare, pentru a porni spre următoarea destinație cu avânt maxim.

Pentru cel mai bun contact cu suprafața drumului.
Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard sporește din nou confortul de primă clasă al modelului K 1600 GT. Asigură tracțiunea ideală, siguranța și cel mai înalt nivel de confort: senzorii cursei arcului din față și din spate înregistrează în special mișcarea verticală a alinierii roților. Pe baza acestor date, sistemul Dynamic ESA reglează automat acțiunea de amortizare, în funcție de condițiile de condus și de manevrele efectuate, pentru a se adapta la circumstanțele determinate. Astfel, asigură un contact îmbunătățit semnificativ între drum și anvelope, chiar și cu motocicleta înclinată. Rezultatul este un comportament de condus constant și stabil și un câștig semnificativ în materie de confort și de siguranță – mai ales la drumuri lungi.

Setarea standard „Road” te poartă în mod confortabil peste toate denivelările. Cu setarea „Dynamic”, se selectează un mod de acțiune mai ferm al amortizoarelor, pentru un condus mai sportiv și mai dinamic.

MAI MULTE DESPRE ESA

Mai multă lumină. Mai multă siguranță.
Farurile standard cu xenon sunt de două ori mai luminoase și consumă cu 30% mai puțină energie decât farurile convenționale cu halogen. Asigură o iluminare constantă a suprafeței drumului, mai ales noaptea și în condiții de vizibilitate slabă. În același timp, te fac mai ușor de observat pe drum. Un scut cilindric al becului, pe reflector, împiedică becul să deranjeze alți participanți la trafic.

Lumina urmează direcția roții. Far adaptiv.
Farul adaptiv, care este disponibil ca accesoriu opțional, iluminează în mod optim drumul în timpul virajelor. Un servomotor din farul principal compensează unghiul de înclinare al motocicletei în viraje, orientând lumina la un unghi optim față de drum. Pentru motociclist, aceasta înseamnă o creștere uriașă a siguranței active, mai ales la abordarea virajelor pe timp de noapte.

AFLĂ MAI MULTE

Urcă în șa și bucură-te de drum în deplină relaxare.
Indiferent dacă ești într-o tură lungă sau pur și simplu faci plimbarea cotidiană, cutiile instalate și compartimentele de depozitare ale lui K 1600 GT îți asigură suficient spațiu pentru orice ai avea nevoie să depozitezi. De la lucrurile indispensabile de zi cu zi până la echipamente, îmbrăcăminte și chiar suveniruri din vacanță.

Topcase-ul opțional impresionează cu interiorul său practic și cu luminile pentru interior din dotarea standard. Pasagerului tău îi va plăcea spătarul mic și confortabil. Vopsit în culorile standard ale motocicletei, este perfect integrat în aspectul dinamic al lui K 1600 GT. Compartimentul de depozitare opțional pentru capacul topcase-ului asigură spațiu pentru toate lucrurile indispensabile atunci când pleci la drum, acte și documente.

Gențile interioare îți oferă și mai mult spațiu și ordine pentru cutia ta de touring. Cu mânerul de transport și cureaua de umăr (de asemenea detașabilă), aceasta este ideală pentru o plimbare prin oraș.

Caracteristici extraordinare pentru confort sporit.
Keyless Ride și închiderea centralizată îți fac viața mai ușoară și devin foarte repede tovarăși de drum de care nu te mai poți despărți.

Cheia mecanică va deveni redundantă și, de acum, vei avea mâinile libere grație sistemului Keyless Ride. Acea căutare anevoioasă înainte de plecarea la drum pur și simplu dispare, iar faptul că ai cheia în buzunarul jachetei este suficient pentru a descuia și a porni motocicleta.

Închiderea centralizată te asigură că obiectele din compartimentele de depozitare și din cutiile adiționale sunt protejate de furt atunci când îți încui motocicleta – toate acestea prin simpla apăsare a unui buton de pe ghidon. Acest lucru îți permite să pornești în explorare chiar și mai repede după ce ai coborât din șa.

Schimbi vitezele ca la curse.
Aproape un lux, dar mai ales o expresie a dinamismului modelului K 1600 GT: asistentul de comutare a fost dezvoltat inițial pentru folosirea în competiții. Pro Shift Assistant, care a fost adaptat pentru folosirea în sectorul touring, îți permite să schimbi treptele de viteză fără acționarea ambreiajului în aproape orice gamă de sarcină și orice turație a motorului. În timpul accelerației, maneta de accelerație rămâne deschisă și asigură schimbarea rapidă și relaxată a treptelor de viteză. La comutarea într-o treaptă inferioară cu maneta de accelerația închisă, sistemul asigură automat debreierea dublă, utilizând-o pentru o schimbare perfectă.

Astfel, mâna care acționează ambreiajul este degrevată de sarcini și rămâne relaxată chiar și după ture lungi. În plus, timpul de comutare a treptelor de viteză este redus față de comutarea cu ambreiaj: pentru un plus de dinamism și de confort.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Echipamente opționale și accesorii.

Cu echipamentele opționale premium și culorile exclusive Spezial de la BMW Motorrad Spezial, precum și cu accesoriile originale BMW Motorrad, poți face ca modelul K 1600 GT să corespundă perfect preferințelor tale individuale.

AFLĂ MAI MULTE

ÎMBRĂCĂMINTE ADECVATĂ PENTRU TOURING

Costum AirFlow, gri

Costum Airy tourer cu numeroase caracteristici premium.

Mănuși AirFlow, gri

Mănuși de vară ușoare, cu ventilație bună, cu manșetă scurtă.

Cască System 7 Carbon, alb deschis

Stabilim noi repere in ceea ce privește siguranța, aerodinamica și diversitatea.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.