K 1600 Grand America

29.085 €*

476 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW K 1600 GRAND AMERICA

EXPERIMENTEAZĂ MAI MULT ÎMPREUNĂ

Să fi pe drum ca un cuplu înseamnă să experimentezi fiecare kilometru de două ori. Sună chiar logic, nu? Pe de altă parte, cu modelul K 1600 Grand America experimentezi tot mai mult. Motorul său suveran cu șase cilindri îți permite ție – sau vouă – să faci o călătorie către orizont: perfect echipat cu praguri, Topcase cu spătar și parbriz înalt. Așa că, la sfârșitul fiecărei zile nu este ușor să stabilești care a fost cel mai frumos moment al călătoriei. Dar poveștile despre fiecare kilometru sunt cel puțin de două ori mai frumoase. Complet în spiritul #RideAndShare.

CARACTERISTICILE PRINCIPALE DINTR-O PRIVIRE

Cu modelul K 1600 Grand America experimentezi fiecare kilometru mai intens. Și totuși nu îți va fi niciodată suficient: Chiar și noaptea, cu farurile suplimentare standard și farul cu leduri integral cu lumină adaptivă în viraje, ești acum mai în siguranță decât oricând și în mod firesc pe drum. Grație funcției de pivotare, conul de lumină rămâne constant și se adaptează perfect la poziția înclinată. Pentru că ce ar putea fi mai frumos decât să nu pierzi niciodată din vedere orizontul, chiar și pe întuneric? Sistemul audio 2.0 standard deschide și el noi orizonturi. Nu există multe de văzut în afară de navigarea intuitivă prin meniuri și de numeroasele profiluri de sunet: antenele sunt încorporate invizibil. Pe de altă parte, plăcerea de a asculta este cu atât mai uluitoare. Așa cum te aștepți să fie.

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin  lege.

ARATĂ-ȚI MOTOCICLETA – ARATĂ-TE PE TINE

Spațiu din belșug pentru stilul tău

Mai mult confort, mai multă exclusivitate, mai multă fascinație – aceasta din urmă ar trebui să apară la toți cei care privesc modelul K 1600 Grand America. Ce aștepți? Călătoria ta începe chiar aici.

Exclusive

Culoarea Manhattan metalizat mat conferă o imagine elegantă și dinamică – și asta până la ultimul detaliu: de la roata față, apărătoarea de noroi și partea din față cu bodycolor la spoilerul motorului în negru Noapte uni mat până la capacul deflectorului de vânt în negru Storm metalizat.

Negru Storm metalizat

Culoarea negru Storm metalizat scoate în evidență designul consecvent al modelului K 1600 Grand America: linii clare și muchii precise pentru un aspect general care este inspiră respect și dinamism.

Option 719 Midnight

Unicitate la propriu. Punctul culminant al Option 719 Midnight este vopseaua în culoarea Meteoric Dust II metalizat. Imprimarea lor sofisticată prin transfer de apă prezintă o întreagă galaxie. Aici motocicleta ta K 1600 Grand America devine cu adevărat unică.

Mereu înainte, mereu mai mult

Pentru tine, a călători înseamnă și să arăți de unde vii și unde vrei să mergi? Cu numeroasele dotări speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta modelul K 1600 Grand America și mai mult pentru tine. De exemplu, oferim opțional pachetul extins Confort pentru călătorii și mai plăcute. Pe de altă parte, Option 719 Șa și Jenți forjate reprezintă cel mai înalt nivel de măiestrie și gusturi sofisticate. Iar ghidonul forjat completează aspectul casual. În acest sens, venim cu încă două inspirații pentru tine: Vei vedea că există întotdeauna loc de mai mult.

SPRE PERSONLIZARE

Pur și simplu galactic

Fiecare motocicletă este unică: Cu Option 719 Midnight in Meteoric Dust II metalizat mat cu motivul galaxie, componentele sunt realizate folosind un proces elaborat de imprimare prin transfer de apă. Precizia și măiestria pură duc la – în adevăratul sens al cuvântului – rezultate unice.

SPRE MODELUL SPECIAL

REDUS LA CE ESTE ESENȚIAL: TU

 

Chiar și Cockpit-ul nou proiectat al modelului K 1600 Grand America, cu afișajul color TFT de 10,25“, designul său clar și sticla de acoperire călită și nonreflectorizantă este concepută perfect pentru călătoria ta. Și aspectul general? Simplificarea în stilul tipic Bagger, inclusiv partea din spate adâncă, emană eleganță, putere și exclusivitate. Parbrizul înalt, pragurile confortabile și Topcase-ul cu spătar arată clar: Aici călătoria în doi poate dura ceva mai mult. Și asta cu tot confortul – un lucru evident.

MOTOR SUVERAN CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

1.649

cmc capacitate cilindrică

111,5

Volum spațiu de depozitare

180

Nm cuplu motor max. la 5.250 rot/min cuplu

750

mm înălțime șa

Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

DATE SI ECHIPAMENT

Motorului modelului K 1600 Grand America funcționează bine cât pentru doi. Acesta îți ascultă comenzile atât de precis și încrezător încât deja poți simți anticiparea în fiecare viraj și fiecare linie dreaptă: Așa se simt suveranitatea legendară, rularea și performanța. Grație sistemului de comandă revizuit al motorului, acum poți accelera mai repede și ești fericit mai repede: puterea nominală de 160 CP este acum disponibilă cu până la 1.000 rot/min mai devreme și cuplul maxim, crescut la 180 Nm, este de 5.250 rot/min. Astfel, poți lăsa peisajul să treacă pe lângă tine cu o simplă răsucire din încheietura mâinii. Curba cuplului mai completă garantează o navigare și mai relaxată. Controlul dinamic al frânei motorului (MSR) și Dynamic ESA asigură stabilitatea și siguranța necesare. Și chiar și modurile de deplasare sunt acum concepute pentru o și mai bună precizie. Pentru mai multă plăcere de condus – de unul singur sau în doi.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL K 1600 GRAND AMERICA

Tobă standard

Asigură un sunet puternic de șase cilindri

#RIDEANDSHARE – AICI CĂLĂTORIA CONTINUĂ

K 1600 GT

K 1600 GTL

K 1600 B

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.