K 1600 Grand America

27.600 €*

383 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW K 1600 GRAND AMERICA.

DINCOLO DE ORIZONT.

Drumul liber. Nici măcar el nu este suficient pentru tine. Mereu vrei să mergi mai departe, pentru că nu ai fost niciodată atât de aproape de drum. Cu Grand America, poți să te relaxezi și să te bucuri de călătorie la nesfârșit. Ca motocicletă de touring de lux, complet echipată, K 1600 Grand America îți oferă plăcerea supremă a condusului și confort pe măsură, pentru călătorii fără griji. Legendarul motor cu șase cilindri în linie impresionează prin finețea inegalabilă cu care funcționează, cu o livrare a puterii uluitoare. Întotdeauna pregătit pentru un efort suplimentar. Chiar și silueta este la alt nivel: de la parbrizul înalt până la spatele care iese în evidență, cu un topcase ușor de folosit, cu spătar. Acestea sunt completate de tehnologia inovatoare și de spațiu în abundență – mai ales pentru călătoriile în doi. Totul este la îndemână: modelul Grand America face ca orizontul să pară fără margini –și totuși atât de apropiat.

DESIGNUL MODELULUI K 1600 GRAND AMERICA

Alege-ți stilul.

Un total de trei variante de culori susțin imaginea ta pe K 1600 Grand America. Poți decide care este cel mai potrivit pentru tine – și stilul tău de condus.

Roșu Mars metalizat

Cu vopseaua strălucitoare roșu Mars metalizat care atrage toate privirile, modelul K 1600 Grand America este în centrul atenției.

Argintiu Hockenheim metalizat

Noua culoare argintiu Hockenheim metalizat conferă motocicletei K 1600 Grand America o prezență puternică și elegantă în egală măsură.

Black Storm metalizat

Pentru aspectul impunător al motocicletei tale cu 6 cilindri.

Creat de libertate.

Nu încape îndoială: cu legendara sa linie descendentă și cu toba de oțel paralelă cu drumul, această motocicletă de touring de lux Bagger pare să devină una cu drumul. Partea frontală irezistibilă și spatele deosebit, cu semnalizatoare și stopuri cu LED integrate în carene, o fac să iasă în evidență. Pe lângă Blackstorm metalizat, culoarea exclusivistă Austin Yellow metalizat simbolizează peisajul vast, de la răsărit la apus. Designul puternic în 6 cilindri, în nuanțe de negru, nu lasă loc de îndoială: te bucuri de libertate la maximum. Acest lucru este valabil inclusiv pentru ghidonul tubular negru standard, care îți este întotdeauna aproape. Ornamentele de înaltă calitate de pe rezervorul motocicletei îi dovedesc scopul, care este și al tău: K 1600 Grand America.

MOTOR CU ȘASE CILINDRI ÎN LINIE

1,649

cc capacitate

175

Nm cuplu maxim la 5 250 rpm

750

mm înălțime șa (șa joasă)

125

Nm la 1 500 rpm, ceea ce înseamnă 70% din cuplul maxim

Motor în patru timpi cu șase cilindri în linie, răcit cu ulei/apă

DATE SI ECHIPAMENT

Ai visuri mărețe? Nicio problemă.

Este călătoria ta și visul tău. Pregătește-ți propria cale cu motorul cu șase cilindri în linie, cu o capacitate de 1 649 cc. Pentru o experiență dinamică și o finețe fără egal în funcționare. Cuplul maxim de 175 Nm și puterea de 118 kW (160 CP) asigură o forță de propulsie incomparabilă, fără niciun efort. Ai deja 70% din cuplul maxim disponibil la 1 500 rpm. Poți simți puterea chiar și la cea mai mică răsucire a încheieturii – urmată de o alunecare relaxată, dar puternică. Sistemul de asistare la deplasarea în marșarier asigură manevre fără efort când iei o pauză de la călătorie. Poți chiar și să continui să te relaxezi pentru tot restul drumului. Pentru că, datorită sistemului Keyless Ride, poți porni din nou la drum rapid și fără efort.

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL K 1600 GRAND AMERICA

Tobă standard

Asigură un sunet puternic de șase cilindri

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE MODELULUI K 1600 GRAND AMERICA

În continuă mișcare.

Plimbare în confort deplin, cu spațiu din abundență: cu Grand America, nu vei mai dori să-ți închei călătoria. Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard asigură cea mai bună manevrabilitate posibilă și o dinamică a condusului fără egal – modul „DYNAMIC” îți permite să aluneci și mai lin. Odihnește-ți picioarele pe plăcuțele din echiparea standard – într-un mod relaxat, tipic american, de a conduce. Înălțimea șeii pasagerului a fost redusă cu 7 cm pentru și mai multă accesibilitate, mai ales la urcarea și coborârea de pe motocicletă,  iar scărițele au fost și ele montate mai jos. În plus, bara de protecție a motorului și sistemul audio cu pregătire pentru navigație din echiparea standard vor impresiona în mod garantat. Călătoria continuă. Optează pentru și mai mult confort, cu cotiera din gama de accesorii, disponibilă la cerere.

Prezentare generală a principalelor caracteristici tehnice

Buna dispoziție te însoțește de-a lungul întregii curse.

BMW Motorrad este primul producător care oferă „apelul de urgență inteligent” în prețul de franco fabrică: un sistem montat fix pe ghidon, care în caz de urgență poate declanșa în mod independent și automat lanțul de salvare și, astfel, facilitează un ajutor mai rapid din partea serviciilor de urgență. „Apelul de urgență inteligent” se activează în mod automat după un accident ușor până la unul grav. Dar motociclistul poate și el să declanșeze manual un apel de urgență prin apăsarea unui buton, dacă, de exemplu, a fost martorul unui accident. După activarea sistemului, fie automat, fie manual, datele GPS ale locației și direcția de condus a motocicletei sunt trimise prin intermediul conexiunii telefonului mobil către un centru telefonic BMW. Lanțul de salvare este activat de aici. Pentru ajutor rapid și precis. Și o senzație grozavă la fiecare tură.

Pentru cel mai bun contact cu suprafața drumului.

Sistemul Dynamic ESA din echiparea standard sporește din nou confortul de primă clasă al modelului K 1600 Grand America. Asigură cea mai bună tracțiune și cel mai înalt nivel de siguranță și confort: sistemul Dynamic ESA controlează suspensia în funcție de condițiile de condus și de manevrele efectuate, ajustând-o automat la condițiile detectate. Astfel, asigură un contact îmbunătățit semnificativ între drum și anvelope, chiar și cu motocicleta înclinată. Rezultatul este un comportament de condus constant și stabil și un câștig semnificativ în materie de confort și de siguranță – mai ales la drumuri lungi.

MAI MULTE DESPRE ESA

Pur și simplu mergi cu spatele.

Aleile abrupte și spațiile înguste de la locurile populare de belvedere sau din parcări nu mai sunt o problemă cu convenabilul sistem de control al cuplului (TCA). Astfel, parcările și manevrele nu îți stârnesc decât zâmbete. Activează asistarea la deplasarea în marșarier trecând motocicleta în punctul mort și activând funcția de asistare prin apăsarea butonului de pe mânerul din stânga. De îndată ce litera R este afișată pe ecran, poți ieși cu ușurință din locul de parcare, pentru a porni spre următoarea destinație cu avânt maxim.

MAI MULTĂ INDIVIDUALITATE

Echipamente și accesorii speciale.

Cu ajutorul gamei largi de echipamente speciale și accesorii originale BMW Motorrad, poți adapta motocicleta K 1600 Grand America pentru a corespunde perfect preferințelor tale individuale.

AFLĂ MAI MULTE

Rezistență elegantă.

BMW Motorrad prezintă motocicleta de touring Concept 101.

Inspirată de infinitul asfaltului și de sentimentul de libertate și independență pură, echipa de design BMW Motorrad a venit cu o abordare complet nouă pentru motocicletele de touring, cu modelul Concept 101: elegant, exclusiv, extrovertit și cu putere pură de croazieră.

AFLĂ MAI MULTE

ÎMBRĂCĂMINTE ADECVATĂ PENTRU TOURING

Costum Atlantis, negru antracit

Costum de touring pentru orice vreme, cu numeroase caracteristici premium.

Mănuși Atlantis, negru antracit

Mănuși de touring din piele, de primăvară-toamnă.

Cască System 7 Carbon

Stabilim noi repere în ceea ce privește siguranța, aerodinamica și diversitatea.

MAI MULTE MODELE TOURER

K 1600 GT

K 1600 GTL

K 1600 B

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.