MOTO HUB SHOP

CATALOG PIESE ORIGINALE BMW

Asigură-te că utilizezi întotdeauna piese originale BMW Motorrad. Accesează sistemul nostru de piese originale BMW și găsește piesa potrivită motocicletei tale.

Catalog piese

Accesorii originale BMW

Pasiunea poate fi, de asemenea, crescută. Pentru mai multă individualitate. Pentru mai mult confort. Mai multă siguranță. Și mai multă sportivitate. Toate accesoriile pentru motociclete BMW sunt proiectate cu acest obiectiv în minte. Indiferent dacă este vorba de deplasări cotidiene, aventurile tale sau obținerea unei performanțe sporite. Ai accesoriile potrivite pentru tine.

Descoperă

Ride

Plăcerea de a conduce care nu cunoaște limite. Asta înseamnă setea de aventură. Dar înseamnă și a fi pregătit pentru orice. Colecția BMW Motorrad RIDE îți oferă tot ce ai nevoie pentru drum. Oricând, pe orice vreme. Pentru orice aventură. Simte libertatea pe drum. Lasă-te purtat(ă). Simte pulsul orașului. Familiar și în același timp înfiorător de nou. Nu contează unde te poartă. Cea de-a doua piele a ta te va ține în siguranță. Confort și protecție la un loc în fața ochilor tăi – aceasta este experiența perfectă de mers pe motocicletă.

Descoperă

Style

Asta este pasiunea. O poți simți. Drumul te cheamă. Te invită. Este cursa ta. În fiecare zi. Ridică-te și câștigă ziua pentru tine însuți. Dar nu cel mai rapid este cel care determină cursa. Un singur lucru contează mai presus de toate celelalte în cursă: efortul de echipă. Îl poți simți în fiecare fibră – ești o parte din comunitatea BMW Motorrad. Ești făcut(ă) din același material. Și tu faci parte din asta, nu numai motocicleta ta. Colecția BMW Motorrad STYLE îți oferă stilul de care ai nevoie dincolo de asfalt. Albastru/Alb/Roșu. Reprezintă imaginea BMW Motorrad. Acesta/aceasta ești tu.

Descoperă

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.