International GS Trophy 2022

Frumusețea necunoscută a Albaniei

Munți stâncoși, văi întinse, râuri sălbatice și păduri adânci, precum și o coastă de vis: BMW Motorrad aduce International GS Trophy în Albania la sfârșitul verii lui 2022. Țara, care este un secret pentru tururile offroad, are o floră, faună și cultură incredibil de bogate. Cei mai buni piloți de enduro din lume pot aștepta cu nerăbdare să descopere această frumusețe până acum necunoscută pe motocicletele lor GS, între numeroasele probe speciale și să experimenteze #SpiritofGS îndeaproape.

Once in a Lifetime

Șapte zile de aventură pură. Șapte zile, doi ani de pregătire. Șapte zile care schimbă viața. Fiecare șofer are o singură șansă de a participa la International GS Trophy. Dar nu este o cursă clasică, deoarece provocările solicitante, în care participanții își pun la încercare cunoștințele și abilitățile de conducere, depind de spiritul și abilitatea echipei. Iar drumul este marcat de nopți petrecute într-un cort sub cerul înstelat, de peisaje și culturi unice, precum și de noi prieteni din întreaga lume – mai mult #SpiritofGS de atât nu este posibil.

Calificări naționale

Profită de șansă și devino parte din International GS Trophy 2022. Dacă ești pregătit pentru teren accidentat, exerciții de navigație cu GPS și întrebări legate de cunoștințele despre GS, acum te poți înscrie la calificările naționale, unde, pentru prima dată, vom clasifica bărbații și femeile separat. Cu multă îndemânare și puțin noroc îți poți asigura unul dintre locurile mult râvnite în echipa țării și astfel un bilet către Albania. Toate detaliile suplimentare despre calificare le poți găsi pe pagina de înregistrare.

TRECERE ÎN REVISTĂ 2020

Pe urmele hobbiților

Noua Zeelandă nu numai că oferă un fundal de film impresionant pentru ecrane, dar a fost și un teren ideal pentru International GS Trophy 2020. Acolo, unde pădurile tropicale se întâlnesc cu ghețarii și peisajele fiordurilor stau la picioarele lor, participanții s-au bucurat de distracție enduro pură la fiecare metru.

„Deplasările incredibile și comunitatea unică au făcut din această experiență una care îmi va schimba viața.” - BJ Vosloo | Echipa Africa de Sud

DOCUMENTAȚIE

În spatele culiselor, în Noua Zeelandă

Opt zile, 22 de echipe, 2500 de kilometri: Acestea sunt fapte reale de la International GS Trophy 2020 din Noua Zeelandă. Poți afla cât de mare a fost organizația și echipa de asistență în spatele acestui eveniment, câte piese de schimb au călătorit către celălalt capăt al lumii și cum dispozitivele de navigație au fost alimentate din mers cu energie electrică în documentația noastră în trei părți de pe Amazon Prime (disponibilă în Germania, Marea Britanie și SUA).

Descoperă acum

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.