MOTO-HUB BMW Motorrad se mută peste drum

La propriu! Noul sediu MOTO-HUB BMW Motorrad va fi, de la 14 martie, chiar peste drum de cel actual. Ne mutăm într-o casă nouă, o clădire care va funcționa precum un hub în care clienții noștri vor avea parte de o experiență completă. Un showroom foarte spațios, luminos, așezat pe două niveluri, un service ultramodern, birourile serviciului de Rent & Tours și multe alte surprize.

Showroom

Universul BMW Motorrad într-o formă nouă, practică, organizat sub forma unor experiențe menite să te facă să simți ideea de #MakeLifeARide. Noul showroom MOTO-HUB BMW Motorrad te poartă, încă de la intrare, prin diferitele spații personalizate stilului tău de riding. Sport, Adventure, Heritage sau Urban Mobility, de la echipamente la motociclete, de la accesorii la îmbrăcăminte de stradă.

Cel mai mare service BMW Motorrad

MOTO-HUB continuă să fie cel mai mare centru de service BMW Motorrad din țara noastră, iar experiența ta va fi sensibil îmbunătățită grație noului spațiu în care vom avea grijă de motocicleta ta. Patru rampe pentru uz normal și o rampă pentru urgențe, o echipă de tehnicieni profesioniști ce au fost instruiți la cursurile organizate de BMW Motorrad în țară și în străinătate și o transparență totală în întregul proces, de la recepția motocicletei la intervențiile mecanice și până la livrarea ei în condiții impecabile.

Rent a Ride

MOTO-HUB este unicul partener din România al programului Rent A Ride, program susținut de BMW Motorrad. Grație platformei online Rent A Ride, închirierea unei motociclete este mai ușoară ca niciodată și necesită doar câteva click-uri. Alegi țara și dealerul BMW Motorrad, alegi motocicleta dorită și apoi alegi perioada în care vrei să #MakeLifeARide. Atât de simplu!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.