Vara vine întotdeauna cu un pic de magie: plimbări lungi, o mulțime de aventuri cu apusul în spate şi o briză caldă de vară ce miroase a libertate. Pe lângă acele zile magice de vară, în luna august, avem și o ofertă magică pentru tine: economisirea banilor în timp ce îi cheltuieşti. Acesta este asul nostru din mânecă: cu cât cumperi mai multe accesorii și echipamente, cu atât poţi profita mai mult. Pregătește-te pentru vară acum!

CEA MAI BUNĂ OFERTĂ: ECONOMISEŞTI BANI ÎN TIMP CE ÎI CHELTUIEŞTI.

Cumpără accesoriile şi echipamentele preferate BMW Motorrad de care ai nevoie în călătoriile tale şi profită de beneficiile noastre magice!

Oferta ta specială

Zile magice de vară: achiziţionează-ţi modelul preferat BMW Motorrad, primeşti o garanție de cinci ani pentru motocicletă, un rucsac BMW Motorrad perfect pentru tine și poţi profita de oferta noastră în care cu cât cumperi mai mult, cu atât economiseşti mai mulţi bani.* Este foarte simplu: cu cât cumperi mai multe echipamente și accesorii, cu atât profiţi mai mult, începând de la un discount de 150 € atunci când cheltuieşti
1.000 €, până la un discount de 500 €. Consultă prezentarea noastră de mai jos:

  • 1.000  €  >  150 € discount
  • 1.500  €  >  250 € discount
  • 2.000 €  >  400 € discount
  • 2.500 €  >  500 € discount

* Ofertă valabilă numai pentru achiziționarea motocicletelor noi BMW în perioada 1 august – 31 august 2021 la reprezentanții autorizați BMW Motorrad.

Cea mai bună ofertă se aplică tuturor modelelor BMW Motorrad.

Deci, indiferent care este motocicleta ta preferată pentru a cuceri străzile sau pentru a face plimbări lungi cu apusul în spate – alege-o și profită de oferta noastră magică.

Toate modelele

Avem echipamentul perfect pentru a se potrivi cu motocicleta ta și pentru a-ţi face călătoria la fel de unică pe cât de confortabilă.

Indiferent de accesoriile și echipamentele pe care le alegi, oferta noastră în care cheltuieşti şi economiseşti se aplică tuturor produselor noastre. Găsește-ți echipamentul potrivit, chiar acum!

Îmbrăcăminte

Eşti curios în legătura cu noi aventuri, informații și perspective?

Verifică poveștile noastre și intră în lumea BMW Motorrad.

Află mai multe

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.